Showcase in de kijker

Op deze pagina tonen we waar we recent aan meewerkten in opdracht van één van onze klanten.

Heel toevallig kruiste Jelle Vandenheede ons pad en na enige tijd met elkaar gepraat te hebben gaf Jelle spontaan aan graag terug te vallen op onze kennis, ervaring en inzichten.

Jelle zocht immers al een  tijdje een manier om zijn recent gestart eenmansbedrijf (puur M) bij de juiste doelgroep in de picture te plaatsen.

De vraag van Jelle kwam enigszins onverwacht en daarom heb ik (Gerrit, zaakvoerder van Business Minded BVBA) de opdracht ook niet zonder meer aanvaard.
Maar hoe nieuw een opdracht voor iemand in de bouwsector ook wel mocht zijn: we moesten en zouden de perfecte invalshoek vinden.

Na enkele brainstormsessies werden een vijftal werkpunten weerhouden.

Tegelijk werd ook beslist om een nieuw initiatief op te zetten, gericht op keukenrenovatie, genaamd KEUKENMAKEOVER.BE.  (Bezoek de website via deze link.)
Waarom precies dit één van de zaken is die Jelle in eerste instantie flink vooruit kan helpen in zijn business, kunnen we onmogelijk publiek maken, maar vast staat dat er een uitgekiende strategie achter zit waar Jelle voor de volle 100% achter staat.  Bovendien zijn de eerste resultaten veelbelovend.

Wij blijven Jelle verder ondersteunen bij de commerciële aspecten van het uitbouwen van zijn zaak en verheugen ons erop om spoedig meer over onze verwezenlijkingen prijs te kunnen geven.